вівторок, 29 грудня 2015 р.

ПРОЕКТ "КАРТОПЛЯ - ДРУГИЙ ХЛІБ"


17 листопада розпочав свою роботу проект «Картопля—другий хліб». Учні нашого класу разом зі своїми молодшими друзями - першачками представили виставку дитячих малюнків та переглянули цікаві та повчальні мультфільми про картоплю.

Другого дня учасники проекту поповнювали свої знання вивченням прикмет, приказок, скоромовок та загадок про картоплю. Діти були активними та допитливими.
Цікаво та змістовно пройшов третій день проекту. Учні 1 та 3 класів виготовили буклети та плакати під назвою «Картопля—другий  хліб».
Завершив свою роботу проект родинним святом «Картопляні посиденьки». Учні декламували вірші, виконували пісні та інсценізували їх. Готуючись до цього свята діти разом з матусями приготували багато різних страв з картоплі і презентували свої кулінарні рецепти. Усі попрацювали на славу!

Я дякую усім за те, що підтримали нашу з Політько О.І. ідею та допомогли у підготовці свята. Першокласники та третьокласники разом з батьками мали чудову можливість покуштувати смачні страви, які приготували власними руками.








Немає коментарів:

Дописати коментар